
Se’n ha anat el mes de maig emportant-se al Miquel. Feia molt de temps que no el veia personalment i ha estat una autèntica sorpresa la seva mort, tot i que els més íntims parlen dels seus problemes de cor. Ens van conèixer a TV3, quan ell interpretava “l’Antoniu” de la sèrie Poble Nou i jo feia guions per a “Pedralbes Centre”. Poc després vaig tenir el plaer de treballar amb ell a “La cuina d’en Miquel” i va ser una molt bona experiència. Era un programa de cuina, és clar, però la gràcia era que tot passava a la cuina de casa seva, on rebia a grans cuiners que elaboraven plats deliciosos (recordo molt especialment el Cobonoff d’en Josep M. Luna). Mentre és preparava el platillo, en Miquel xerrava amb el seu convidat i aquí és on entro jo, que li preparava un guió, on es lligaven particularitats dels plats, dels seus ingredients i dels seus orígens amb les dramatúrgies dels llocs originaris, per tal de assolir una conversa on el teatre i la gastronomia s’hi barrejaven d’una manera amena i desenfadada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada